Hotel Yanakiev

Club Hotel Yanakiev

Hotel Yanakiev Photo

Архив - Новини

Февруари, 2013 г.

Клуб хотел "Янакиев" беше отличен от списание "Туризъм и отдих" като най-добър планински хотел за 2012 г. Наградата беше връчена на г-жа Евка Развигорова на специална церемония в рамките на Международната туристическа борса "Ваканция & Спа Експо 2013", която се проведе в Интер Експо Център в София от 14ти до 16ти февруари 2013 г.

   


Януари, 2012 г.

На 23-и януари в хотела се проведе коктейл по случай 5-годишнината на клуб хотел „Янакиев”. Тържеството беше уважено от г-жа Стефка Костадинова (председател на БОК), г-н Владимир Георгиев (кмет на Самоков), много други официални лица, наши партньори и колеги. За доброто настроение на гостите се грижеха известният български певец Васил Петров и любимият актьор Антон Радичев.Юни, 2012 г.

Проведе се много атрактивното 43-то Рали България. След няколко годишно прекъсване състезанието отново се проведе по улиците на Боровец, а гостите на клуб хотел "Янакиев" имаха удоволствието да проследят няколко специални етапа от терасите на своите стаи.

   


Март, 2011 г.

През март, 2011 г. Авто-мотор корпорация - представител на Ситроен за България представи пред дилърите и журналистите Новия CITROEN C4 в нашия хотел.Юли, 2010 г.

От 9 до 12 юли, 2010 г. в Боровец се проведе за първи път кръг от Световния Рали шампионат (WRC). Ралито бе открито от Министъра на спорта г-н С. Нейков на стадиона в град Самоков. Първото място бе спечелено от 6-кратния световен шампион Кристиян Льоб. Отборът на Ситроен бе поканен на малък коктейл в Клуб-Хотел Янакиев. Гостите разгледаха с любопитство малката фото сбирка на фамилия Янакиеви за тяхното участие в автомобилния спорт.

     

Юни, 2010 г.

През юни, 2010 г. в параклисът към хотела „Свети Георги” се състоя първата сватбена церемония и при това международна. Близките на английската младоженка и младоженците отседнаха в хотела за няколко дни.

 

Ноември, 2009 г.

През ноември, 2009 г. г-н Жан Тот, новоизбраният Президент на FIA посети България. В рамките на тази визита, той посети Боровец, за да се запознае с условията за провеждане на кръга от WRC през 2010 г.
Той отседна в Клуб-хотел Янакиев. За кратко Жан Тот се запозна с участниците в тим-билдинг сесията на фирмата HILTY, в която се разиграваше игра от F1.